Renato Lond

renatolond

You can scale this recipe up or down to make as much as you want. You can change the base oil depending on the other ingredients (I usually replace olive oil for butter or ghee for the sweet biscuits, for instance). The ratio is 1-1-1/4 (flour, discard, oil).

20 Minutes

02/12/2020

20 Minutes

28/11/2020

Para ser acompanhada de arroz branco e pirão.

85 Minutes

23/11/2020

20 Minutes

11/10/2020

This popcorn mix gives a bit of a cool ranch taste and sticks very well to popcorn. Very nice to have one pot around for a quick snack

10 Minutes

01/08/2020

25 Minutes

13/04/2020

35 Minutes

27/01/2020

Uma farofa rápida, a manteiga pode ser substituída por azeite ou outro óleo

20 Minutes

27/01/2020

Inspirada por receitas de feijão fradinho à baiana. Para ser servido sozinho, ou acompanhado de arroz.

35 Minutes

09/05/2019

This cake is delicious served warm or will keep for a few days in an airtight container.

50 Minutes

25/12/2018

Essa é uma receita africana tradicional, adaptada para veganos, e é de um amigo originalmente de Camarões. A receita tá superdimensionada, se quiser fazer pra 4 pessoas tem que diminuir pela metade mais ou menos. Sirva com arroz branco ou integral. Se tiver uns chips salgados de banana pra servir junto, melhor ainda. Old Bay copycat: http://www.food.com/recipe/old-bay-seasoning-copycat-189447

45 Minutes

17/12/2018

25 Minutes

04/12/2018

Maybe reduce the dough sugar, the speculoos already is quite sweet. Decrease the crust butter, maybe by half

70 Minutes

26/11/2018

45 Minutes

30/10/2018